Missat att sommaren är här...

Just nu befinner vi oss på en topp i vår bergodalbana till mano-resa.

Anledningarna till det är väl att vi till viss del lever i förnekelse just nu, Dem ska testa Mellie för Zellweger och Angelmans till veckan, dem skall även ta ett stort test på i princip allt. Men man intalar sig att ”det är inget fel”.

En annan anledning är att vi har börjat träna ur CPAP’en... igen.. och det går bra,  Vi försöker att låta hon vara ”vanlig bebis” så fort hon har den av. Och hon känns faktiskt som en ”vanlig bebis”. Joline har även varit här i veckan, just nu med mormor i sommarstugan men som alltid annars är hon en solstråle som gör underverk för ens humör.

 

Öppnade dörren till vårt rum på infektionsavdelningen och märkte att det var sommar ute, när vi for in på förlossning var det vinter.

Kommer det vara höst då vi kommer hem?

 

Vi slet iaf av Mellie all övervakning och klädde på henne och gick ut, man kände för att sätta sig i bilen och åka hem med Mellie, sätta sig på sin egen baksida, tända grillen och glömma detta och istället bara njuta av solen.


Mellie verkade iaf tycka om att vara ute, hon var väldigt nöjd då vinden lätt blåste henne i ansiktet och himlen som uppenbara sig för henne för första gången var facinerande.

 

Sitter i skrivande stund i en fotölj ute i solen, pilotisarna på och macbooken i knäet och bara längtar efter ett sexpack corona och några limeskivor....

 

......................................................................................................

 

 

....................................................................................................

 

/ Mattias



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0